Hardware
bedrijven

Als ondernemer heb je duurzaamheid waarschijnlijk hoog op je agenda staan, maar het is niet altijd zo eenvoudig daar invulling aan te geven. Met de HardWare Kringloop die de Hoeksche Waardse Uitdaging samen met de gemeente Hoeksche Waard heeft opgezet, kun je op een gemakkelijke manier toch bijdragen aan een beter milieu.

Hardware, met name computers en laptops staan vaak ongebruikt opgeslagen als ze niet meer (goed) werken, of afgeschreven zijn. Veel materiaal verdwijnt ook in afvalcontainers en dat terwijl ze vaak nog goed gerepareerd, geüpdatet of gerecycled kunnen worden.

Deze apparaten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om minder draagkrachtige gezinnen met schoolgaande kinderen te voorzien van goed werkende laptops. Maar ook maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in de Hoeksche Waard hebben zo nu en dan een laptop of andere hardware nodig om hun mooie doelen te kunnen realiseren.

Hardware Kringloop
Hardware Kringloop

Je bedrijfsgegevens veilig
Alle data op jouw hardware wordt deskundig door onze specialisten verwijderd. Zo weet je zeker dat er geen bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Indien gewenst ontvang je hiervan een certificaat.

Jouw hardware weer in gebruik
De Hoeksche Waardse Uitdaging inventariseert welke maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen behoefte hebben aan een laptop, desktop, of andere hardware. Zodra de hardware is voorzien van nieuwe software wordt deze verstrekt aan een nieuwe eigenaar in de Hoeksche Waard. Dankzij u! Zo help je het werk van deze lokale organisaties mogelijk te maken.

Zo kun je doneren
Heeft je bedrijf afgeschreven laptops of desktops? Doneer deze dan aan de Hoeksche Waardse Uitdaging. Lever het gratis in bij één van onze inzamelpunten.

Heb je grotere hoeveelheden? Dan komen wij de hardware gratis ophalen. Stuur dan een mail naar info@hoekschewaardseuitdaging.nl

Alvast bedankt voor je donatie!

Alles op een rij:

  • Een tweede maatschappelijk leven voor jouw computer
  • Bestemd voor mensen en organisaties in onze eigen Hoeksche Waard
  • Alle apparatuur wordt gerecycled
  • Je gegevens worden veilig verwijderd
  • Geen kosten
  • Makkelijk via een Inleverpunt bij jou in de buurt
  • Bij grotere hoeveelheden gratis opgehaald
Hardware Kringloop

Gun je computer
een tweede leven

Onderdeel van de

HWU-logo

KVK-nr: 73371424