Hardware particulieren

Heb je net een nieuwe laptop of computer gekocht? Of heb je er één staan die je niet meer gebruikt?

Gun je computer een tweede leven! Met de HardWare Kringloop die de Hoeksche Waardse Uitdaging samen met de gemeente Hoeksche Waard heeft opgezet, kun je op een gemakkelijke manier bijdragen aan een beter milieu en tegelijk mensen en organisaties in de Hoeksche Waard ondersteunen. Een win-win situatie.

Doneer je computer of laptop via HWkringloop.

Gedoneerde apparaten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om minder draagkrachtige gezinnen met schoolgaande kinderen te voorzien van goed werkende laptops. Maar ook maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in de Hoeksche Waard hebben zo nu en dan een laptop of andere hardware nodig om hun mooie doelen te kunnen realiseren.

Hardware Kringloop
Hardware Kringloop

Je gegevens veilig
Alle data op je hardware wordt deskundig door onze specialisten verwijderd. Zo weet je zeker dat er geen privé-gegevens op straat komen te liggen. Gegarandeerd!

Jouw hardware weer in gebruik
De Hoeksche Waardse Uitdaging inventariseert welke maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen behoefte hebben aan een laptop, desktop, of andere hardware. Zodra de hardware is voorzien van nieuwe software wordt deze verstrekt een nieuwe eigenaar in de Hoeksche Waard. Dankzij jou! Zo help je het werk van deze lokale organisaties mogelijk te maken.

Zo kunt je doneren
Heb je een laptop of computer over? Doneer deze dan aan de Hoeksche Waardse Uitdaging. Lever het gratis in bij één van onze inzamelpunten.

Heeft je nog vragen, mail dan naar info@hoekschewaardseuitdaging.nl

Alvast bedankt voor je donatie!

Alles op een rij:

  • Een tweede maatschappelijk leven voor je computer
  • Bestemd voor mensen en organisaties in onze eigen Hoeksche Waard
  • Alle apparatuur wordt gerecycled
  • Je gegevens veilig verwijderd
  • Geen kosten
  • Makkelijk via een Inleverpunt bij jou in de buurt
Hardware Kringloop

Gun je computer
een tweede leven

Onderdeel van de

HWU-logo

KVK-nr: 73371424